Something dose not make sense here, settup wise (Answered)

Locked
gabichnz9
Posts: 6
Joined: Sun Aug 16, 2020 1:32 am
Something dose not make sense here, settup wise (Answered)

Post by gabichnz9 » Sun Aug 16, 2020 5:29 am

Ok so I'm confused about this. In the Milviz add-on Management System I picked the variant with ID N23FF. I have set the exterior to have only the pilot figure and Night Sun. When start the Sim, I see the wire cutters but I never selected them. And the wire cutters are also visible in the Sim itself as well after everything is loaded up (exterior). However, the wire cutters are not visible from the cockpit view. And why is the search light present on the exterior as well, It never selected this in the Management System, neither is visible when you select the aircraft in the Sim

I have set this variant to the following:

-no doors
-cold and dark
-no wire cutters

Why would the cold and dark trigger the search light to appear. If this is the case, it's really UN-desirable.
Attachments
2020-08-16 13_51_44-Window.png
2020-08-16 13_51_44-Window.png (102.01 KiB) Viewed 999 times
2020-08-16 14_01_41-Window.png
2020-08-16 14_01_41-Window.png (1.51 MiB) Viewed 1001 times
2020-08-16 14_01_26-Window.png
2020-08-16 14_01_26-Window.png (1.11 MiB) Viewed 1001 times
2020-08-16 13_57_19-Window.png
2020-08-16 13_57_19-Window.png (140.98 KiB) Viewed 1001 times

7000hans
Posts: 1
Joined: Mon Jan 27, 2020 1:16 pm
Re: Something dose not make sense here, settup wise

Post by 7000hans » Mon Aug 17, 2020 3:18 pm

I have the exact same problem. It seems like MVAMS is not transferring settings correctly to MD 530?
I have installed MD530 P3Dv4 version 1.0.1.0 and MVAMS version 1.0.5.0.

User avatar
Slayer
Posts: 1517
Joined: Sat Mar 08, 2014 3:26 am
Contact:
Re: Something dose not make sense here, settup wise

Post by Slayer » Tue Aug 18, 2020 1:39 pm

Hi guys, I have moved this thread to the support forum. In the future please post support questions in the respective product support section.

I have been able to at least reproduce the wire cutters being present regardless of being selected, I will forward this to the developers and see what can be done.

Thanks for your patience.

Chuck Jodry
Posts: 442
Joined: Mon Dec 20, 2010 4:30 pm
Re: Something dose not make sense here, settup wise

Post by Chuck Jodry » Tue Aug 18, 2020 1:52 pm

Hello , In fact the wirecutters were made permanent as they were always installed, we should have changed the MVAMS to reflect this , our apologies for any confusion .
Best CJ


Locked

Return to “MD530F PBR”