B732 & P3D4: TCAS

Find out more before you buy, or chat to other 737 pilots!
(No support requests please)

Moderator: N4GIX

Post Reply
Fab10
Posts: 33
Joined: Sun Mar 23, 2014 3:21 pm
B732 & P3D4: TCAS

Post by Fab10 » Wed May 02, 2018 3:06 pm

Hi,
Is the TCAS screen operational, and if so, what must be done to see traffic?
Is there something to be added to the DLL.XML or P3D4 add-ons XML?
Thanks,
Fabio

N4GIX
Posts: 5154
Joined: Mon Sep 06, 2010 3:47 pm
Re: B732 & P3D4: TCAS

Post by N4GIX » Wed May 02, 2018 5:00 pm

Unfortunately, the TCAS currently will not work in P3Dv4.x because the author has not converted the required module to 64bit at this time.
Bill
Milviz 3d Modeler and Gauge/Systems Programmer
Flightsim Rig: Intel Core i7-2600K - 8GB DDR3 1333 - EVGA GTX770 4GB - Win7 64bit Home Premium
Development Rig1: Intel Core i7-3770k - 16GB DDR3 - Dual Radeon HD7770 SLI 1GB - Win7 64bit Pro

Fab10
Posts: 33
Joined: Sun Mar 23, 2014 3:21 pm
Re: B732 & P3D4: TCAS

Post by Fab10 » Wed May 02, 2018 5:28 pm

OK, thanks.


Post Reply

Return to “Boeing 737-200 General Forum”