Tacan Appch

Find out more before you buy, or chat to other T-38A pilots!
(No support requests please)
Post Reply
Steveno
Posts: 28
Joined: Mon Sep 19, 2011 1:34 am
Tacan Appch

Post by Steveno » Fri Oct 21, 2011 1:01 am

Hello,

Is it possible to fly a tacan only approach ie channel only no vor collocated?

Thanks,

Steve

Ken Stallings
Posts: 3007
Joined: Sat Aug 14, 2010 12:47 am
Location: Portales, NM
Re: Tacan Appch

Post by Ken Stallings » Fri Oct 21, 2011 1:18 am

Can you please post this in the Support Forum?

Thanks,

Ken
Ken Stallings
Commercial AMEL/ASEL
Contract Instructor Pilot
MilViz staff member
Image

N4GIX
Posts: 4745
Joined: Mon Sep 06, 2010 3:47 pm
Re: Tacan Appch

Post by N4GIX » Fri Oct 21, 2011 1:50 am

The real answer is no, since FS doesn't even have TACAN, despite having them listed on the map's popup tips.

Because of this, when you select a TACAN "channel," the colocated VOR is actually tuned, and we can "pretend" to fly the TACAN radial... ;)
Bill
Milviz 3d Modeler and Gauge/Systems Programmer
Flightsim Rig: Intel Core i7-2600K - 8GB DDR3 1333 - EVGA GTX770 4GB - Win7 64bit Home Premium
Development Rig1: Intel Core i7-3770k - 16GB DDR3 - Dual Radeon HD7770 SLI 1GB - Win7 64bit Pro

Steveno
Posts: 28
Joined: Mon Sep 19, 2011 1:34 am
Re: Tacan Appch

Post by Steveno » Fri Oct 21, 2011 11:33 pm

Hello,

Thanks Bill. Appreciate that. Kind of had a feeling about that.

Steve

Sorry ken, next time i will post in proper forum... :D


Post Reply

Return to “Northrop T-38A General Forum”