MFD Clickspot P3D 2.4

Find out more before you buy, or chat to other KA pilots!
(No support requests please)
Post Reply
ronnyeicher
Posts: 2
Joined: Wed Mar 26, 2014 6:21 am
MFD Clickspot P3D 2.4

Post by ronnyeicher » Tue Feb 03, 2015 3:30 pm

Hi all
I don't know if this is a problem for anyone else or just me. I am using the KA in P3D 2.4 and am not able to open the 2D MFD display using the clickspot. I see the clickspot fine but no action is taken when the mouse button is pressed. I think this also happens in one of my Alabeo planes and that's why im wondering if its just me or P3D.
Thanks for any help.
BTW I'm loving the KingAir and look forward to the finished product!

N4GIX
Posts: 5154
Joined: Mon Sep 06, 2010 3:47 pm
Re: MFD Clickspot P3D 2.4

Post by N4GIX » Tue Feb 03, 2015 3:42 pm

Most of the MFD screen is used to control the chart view and checklists.

For now, a temporary hot spot is in the lower right corner of the MFD to open the popup PFD/MFD/CCP window. I will be adding a permanent hot spot to the lower frame of the MFD in a future Alpha build.
Bill
Milviz 3d Modeler and Gauge/Systems Programmer
Flightsim Rig: Intel Core i7-2600K - 8GB DDR3 1333 - EVGA GTX770 4GB - Win7 64bit Home Premium
Development Rig1: Intel Core i7-3770k - 16GB DDR3 - Dual Radeon HD7770 SLI 1GB - Win7 64bit Pro

ronnyeicher
Posts: 2
Joined: Wed Mar 26, 2014 6:21 am
Re: MFD Clickspot P3D 2.4

Post by ronnyeicher » Tue Feb 03, 2015 5:02 pm

Thanks for the quick reply Bill. That clickspot only brings up the CCP for me. For now I will just keep using the Shift-2 to bring up my displays.
Super nice work Bill! Thanks for all!


Post Reply

Return to “K.A.350 General Forum”